Fredaag!



Så himla skönt, har hunnit med så mycket idag :) Fixade mitt hår igårkväll, tar ju sin lilla tid när det blir slitet..

Och idag var jag och Jenni utem ed Hugo i Pålsjö, var ng ute i en halvtimme.. vilket passa utmärkt då man ska motionera 30 min om dagen för att kroppen ska må bra. :) Hugo va dock inte lika pigg för att va ute och gå, utan mest stannade upp ett par ggr. ;) Men, vi fick han till att röra på sig han med, fast han mest längtade in till bilen hehe. :)

Sen va jag inom Väla en sväng därefter, hittade en klänning.. men vet inte om jag ska ha den lr byta ut den till ngn annan.. har jätte mnga klänningar nu. :) Längtar till sommaren något otroligt nu.. vill att det ska bli ljust och varmt ute :)

Därefter har jag fixat lite här hemma, gått ut med tidningar, sopor och fixat mina tänder? hehe.. orka egentlign, så meningslöst men har ändå inte haft ngt direkt för mig. :)

Sen nu, så ska jag göra mig iordning lite, ska träffa Mr R ikväll, hehe.. Jenni du är med på alla bokstäver här nu va? ;)

Ska säkert bli roligt. :)

En tanke till Kodde, 2 år idag! Tänker på dig!

Pusselipuss!!!

:)



Älskar den filmen, får inte nog! Så mysig att titta på om kvällen..

tänkte jag kunde visa hur det blev med min lilla "make over" på mitt kylskåp, inte så himla spännande för somliga kanske.. men jag är nöjd!

Tada!!!!!!!


Loco?



Till att börja med, vilket makalöst roligt ord. Loco! Jag känner mig helt loco! testa säga det högt för er själva. Det är ngt, skoj med det.. jag är loco!



Idag har jag hunnit med en himla massa, städat, torkat alla golven.. rastat hugo en himla massa ggr..:) Sen har jag varit ute en snabb runda med han i Höganäs, så han fick träffa Nikita. Så mkt större än han, men de kommer bra överens ändå verkar det som.. Hugo har träffat så många under dessa fem dagar!


Sliten? :)


Stor och liten <3

Senare idag var jag och Jenni och såg på Yes man med Jim carey, faktiskt rätt så underhållande, söt film. :) Jenni var så söt och bjöd på bion och så köpte hon till två biokort, som man fick gå 3 ggr mån - ons för halva priset.! Så nu har vi planerat in att vi ska se en del filmer tillsammans inom de 3 kommande månaderna . :)

Kom att tänka på det på hemvägen, vad som skulle hänt om man sagt ja till allt i sin vardag, guuud så mkt besvär det hade varit, klart.. mkt som hade hänt och så.. men, usch.. jag hade nog inte ens klarat säga ja hela tiden under EN dag ens. :)


Så söta tillsammans. :)

Nu ska jag snart gå och fixa lite med mig själv här hemma, chokladmask och lite annat.. som ska på fejjan.. haha. vi får se om det var ngt att hurra för? :) Är så nyfiken på massa såna, skönhetsknep om de funkar eller inte.. we will see.. ;)

Tack för idag Jenni! <3



Godmorgon



Mannen i mitt liv :)


Tillbaka till igår

Lätta tyngden från ditt hjärta 

Du måste visa hur du mår
Lämna sorgerna som var 

Allt du inom dig bar
Tillbaka till igår

När du faller ner i mörkret
Och det är tystnaden som rår
Då är det svårt att säga nej till att som drar i dig
Tillbaka till igår


När alla tårat tagit slut 

Och när stormen ridit ut
Det sägs att tiden läker sår 

Men minnena dom når
Tillbaka till igår


Du måste öppna dina ögon 

Nu är det tid att du förstår
Ibland kan dåtid bli till nu 

Den som ändrar det är du
Tillbaka till igår

När alla tårat tagit slut ....

Du kommer veta vad du har 

Vad är borta vad finns kvar
Det sägs att tiden läker sår 

Men minnena dom når
Tillbaka till igår


Ett ögonblick var allt du fick 

När livet borde vart enkelt
Men tryggheten fylls upp igen
och styrkan kommer tillbaks

RSS 2.0