Sexy bass


In the ayeeeer

haha.. så fet låt! gick tyvärr inte o bädda in.. men till mig själv ska jag ha länken här.. lite små rolig på ngt sätt!
http://www.youtube.com/watch?v=6M-uD0WS6Qc&feature=channel
Annars är denna lätt min nya favvo låt;

Efter 1 månads letande...

Blev det ändå, ett par icke bra stövlar för detta skit väder vi har varje höst... men skit i det.. de var ju fina eller hur!

Dumb


Ignorera de sista...


Kommer bli en SKIT bra dag imorgon!!!

Helvetes dag!!!

Ah! dagen som börja sååå bra.. och nu gick allt åt pipan... kanske? fuuuck it!
nu ska jag sova...
pussss

Bye byeee


Hässleholm here I come! <3

No turning back now....

Ännu en dag, med massa roliga grejer som ska hända :)
Återkommer nog mer imorgonkväll om jag är pigg..
pusss

Whip my hair...

Heeej mina godingar!
Hoppas alla haft en lika fantastisk dag som jag haft! :) varit uppe o igång sen 05.30 imorse... sen dess har jag åkt runder och uträttat ärenden, sålt ett bord, pratat med kompisar och nu när jag väl är hemma ska jag spela tv-speeeel!
kan ju knappt bli bättre fredagskväll :)
pusssi pusss

Önskar så mycket...

Men dumt att ta i?
Är så märkligt, vad man än gör och när man tänker på alla dessa saker o ting man vill ha blir man ändå aldrig helt tillfreds med sig själv... Och jo, det är jobbigt att vara så... här. tom på något sätt, fast att man vet att det inte tjänar så mkt till att gå och sukta efter allt som ändå inte ger så mkt när man väl fått tag i det.
Men, när man tittar omkring på vad andra drömmer om, och på deras ambitioner överlag antar jag att jag vet att jag haft det med innan. Men det är svårt, när man inte är så förtjust i att flytta på sig eller byta bort vad man har för något som inte är lika säkert som det man har... För man vet vad man har, men aldrig vad man får.

I am strong


Princess


Måndag


Ett foto som inte ska upp hos mig, men hos ngn som jag är poppis hos! :) Tyckte det blev jätte fint utskrivet.. är ändå ganska speciellt att ha ett foto på papper än i datorn.
AJA... nu har jag hunnit tvätta, städa, veckohandla och jag fick en känsla av att, hör o häpna gå en sväng i stan med... en snabbis såklart. Har sett ett par mjukisbyxor till över nätet men visste inte vart de kom ifrån så gick fort in på H&M.. och de hade tröjan men inte byxorna. Juck my luck...
Men, så kolla jag lite i stället och hittade lyckligtvis ETT sista par byxor i strl 36! Jaaaa, jag hade tur för en gångsskull! :)
Nu ska jag göra mig iordning.. får besök om ett par timmar. :) hörs mer seeeen..
Pussi pussssie

Only girl in the world


myyyys

Nya mjukisbyxor.. ny filt... snart ledig! :)
är sååå seg.. blir tyvärr inte mer sagt än så här...
pussi pussi!

Lite nytt i kökeeeet... ja tack!!!

Super fint! även köpt lite nya söta ramar från ikea.. tyvärr inga foton i än men fixar det nästa vecka.. :) weeeeiiii

Början på en toppen dag!


Idag, mina vänner... har det bevisats att det är bättre att våga tro på sig själv, in i det sista istället för att dalta med folk. Jag har trott på detta genom flera år, vill inte ha folk i min närvaro som suger energin ur mig, tror jag ska göra allt jobb osv... Då är jag mycket hellre ensam och lycklig med mig själv! Men, nu visade det sig att ännu en människa var precis så som jag hade hoppats på... Han är awesome! :)
Annars, så ska jag köpa ett nytt köksbord idag.. orkar inte med det höga skitet i köket.. sitter aldrig där, pga att det är just det. För högt!
Just nu vill jag bara ha mina efterlängtade mjukisbyxor också.. vaaaaar fn är dem... väntat i flera dagar o blivit super glad när posten kommit i tron på att de skulle komma.. men inte än!
xoxooooo

Bucket list

- Pistolskytte
- Köpa en ny bil
- Ändra på lite yttre saker o ting
- Spela mer spel
- läsa fler böcker
- Träffa mina fina vänner o familj oftare
- Hoppa fallskärm
- Åka luftballong
- Se världen, USA är ett måste! även Paris och Egypten.
- Ta fler foton
- Skratta så jag gråter

Massacre


Helgen som gått...

Har jag hunnit jobba, träffa vänner, träffa nya människor, gått ut o gått i underbara pålsjö, jobbat extra på söndagen.. städat och varit i malmö... behöver jag nämna hur ruskigt trött jag är? Love it!

RSS 2.0