WAYS TO TURN DOWN UNWANTED MEN !!!!


HE : Can I buy you a drink? 
SHE : Actually I'd rather have the money. 
HE : I'm a photographer. I've been looking for a face like yours. 
SHE : I'm a plastic surgeon. I've been looking for a face like yours. 
HE : Hi. Didn't we go on a date once? Or was it twice? 
SHE : Must've been once. I never make the same mistake twice. 
HE : How did you get to be so beautiful? 
SHE : I must've been given your share. 
HE : Will you go out with me this Saturday? 
SHE : Sorry. I'm having a headache this weekend. 
HE : Your face must turn a few heads. 
SHE : And your face must turn a few stomachs. 
HE : Go on ,don't be shy. Ask me out. 
SHE : Okay, get out. 
HE : I think I could make you very happy. 
SHE : Why? Are you leaving?

Så här såg jag ut som mörkblond.. i en vecka iaf!

Tack, men nejtack. :) så nu på torsdag ska jag få tillbaka min underbara hårfärg som jag hade innan..
nathalie i ett nötskal, fan vad onödigt! men men..
puss pussss

de är hääär! :)


Crazyyy

Så, nu börjar jag sakta men säkert komma tillbaka till mitt gamla glada och sprudlande jag igen :) yeeey.. kan man säga att man saknat sig själv? för det har jag verkligen gjort. :)
Idag har jag jobbat, suger när det är så underbart väder ute men man måste ju ha sina cash med... :/
Har även jag hittat in på nellys sommar-rea :) och jag köpte massa fint som jag titat på innan men känt att det varit liiiite över min budget. Men nu så :) som jag nämnt säkert här innan resonerar jag som att man ska hamstra kläder från sommaren som FAN för till hösten är det bara skit fula kläder ute i stickat, mörka och sega färger och modeller.... urk!
Så nu jävlar. :) Some serious shopping nu alltså så jag har ett stort lager hemma. :) Ska visa er vad jag hitta för nyckelring till både pappa och Johan tack vare Emmas kille Rasmus :) verkligen peeeerfekt presenten!
Midsommar var by the way perfekt! Var ute i Rydebäck på Ariels kiosk med Linus o co. men åkte sen hem med min älskade Emma och såg på film och pratade, sen sov jag över hos mina föräldrar :) hur mysigt som helst!
xoxo

Psykopat

Inte alltför många man pratar om saker och ting med som kanske läser här, men jag är verkligen glad att jag har så fina vänner och familj som kan hjälpa mig att inse och dra mig undan innan det spårar ur helt, efter månader av humörsvängningar, egocentriska beteenden, självupptagen, gapande och skrikande, fula ord, nedlåtande, iskall, känslokall, struntat i att han fått mig ledsen, stått i sängen och skrikit åt mig, tagit grepp och tryckt ner mig ..
Men helt ärligt, så är jag så glad att jag innerst inne fattat ett sunt förnuft och lämnat, efter han försökt manipulera och bryta ner mig.
kännetecken;
1. Munvig och charmig 2. Ständigt behov av spänning och nya impulser 3. Bristande ansvar för egna handlingar 4. Mytomani, ljuger lätt och trovärdigt 5. Svekfull och manipulativ 6. Egocentrisk och grandios 7. Saknar helt ånger och skuldkänslor 8. Empatistörning (dålig inlevelseförmåga) 9. Parasiterande livsstil/lever genom andra 10. Bristande kontroll över beteendet, lättväckt aggressivitet 11. Promiskuöst och egoistiskt sexualliv 12. Tidiga beteendeproblem (före tolv års ålder) 13. Kortsiktigt agerande, bristande långsiktig planering 14. Impulsivitet 15. Flackt känsloliv

Behind every strong girl is an asshole who made her that way

Vilken rubrik va? Det är faktiskt, preeecis så jag känner för många människor som klampat in i mitt liv, utnyttjat ens godhet och snällhet till sina egna fördelar. Problemet med mig, liksom mina systrar att man glömmer och vill förlåta, vill inte se hur en människa verkligen är. Jag har aldrig velat tro att människor är  onda, att de vill en ont. Men sanningen har jag lärt mig att de finns överallt, och de mår bättre och känner sig högre än alla andra när de får sin vilja igenom och ser att de påverkat en annan människa ont.
Jag har även, varit duktig på att skriva och uttrycka mig i gymnasiet... på senare tid, när man tänkte på alla som tagit studenten tex. i fredes så kände jag att tiden går verkligen fort förbi... jag saknar min tid där, och jag saknar hur man en gång gav allt, för visst kunde inget ont skada en så i själen som det gör nu? varför känns det så nu?
Så mycket som står på spel, jobb, karriär, att man är ung och ska passa på nu att göra sin val som därefter kommer forma ens liv, val till partner och vänner, hålla kontakten med sin familj och ligga på topp utseendemässigt hela tiden...
Jag är så fruktansvärt kluven, jag måste bestämma mig... tänka på mig.
Efter allt, alla år som har gått.. jag tänker ibland på dem, som valde att lämna på ett eller annat vis. Jag undrar, till så många olika val hur man kan vara så säker på att det är det enda rätta för en? Att det är detta man vill.
Huvudsakligen... till alla så ska man aldrig glömma att man inte ska vara så osäker, utan känns det i hjärtat att det gör en glad, eller sårar så är det så. Innerst inne vet man alltid själv vad det är man är ute efter och vill ha utav sitt liv. Så låt ingen annan, eller vem som helst klampa in och förstöra det fina och underbara man byggt upp med sig själv.

LOVE DOESN'T MAKE THE WORLD GO ROUND, LOVE IS WHAT MAKES THE RIDE WORTHWHILE.

Usch, är så trött i själen idag. Men har ändå känt att jag velat skria lite här ändå, så varför inte ge det ett försök innan dagen går mot sitt slut :)
Ibland går jag verkligen miste, eller.. ska jag säga att jag känner mig blind kanske? Om hur lyckligt lottad jag egentligen är och inte borde ta det förgivet. Man tänker så emellanåt när livet går lite åt det andra hållet; - "jag ska aldrig glömma det.. jag ska uppskatta och ta tillvara på livet mer". Också rullar livet på, liksom det ekorrhjul jag faktiskt lever i.
Som, jag blev så glad i veckan när lille Emma sa på jobb hur fint jag sminkar mig, för hur ofta är det en annan tjej brukar ge en sån komplimang till en annan? Eller som nu, för tio minuter sen när Malin W skrev på face 'vackra varelse'.. Jag tycker alla, liksom de är så fina på alla sätt och vis ändå så lägger man inte direkt märke till det eller lyssnar, tar in det ordentligt. Jag blir så besviken på mig själv... Önskar jag vore bättre på att se tecken och att komma ihåg mer, och att vara den bästa jag kan vara varje dag.
Men det kommer en ny dag imorgon, och till alla mina underbara tjejkompisar och bekanta hoppas jag att ni vet att ni är alla underbara och super fina på alla sätt o vis, annars hade vi nog aldrig lagt märke till varandra från första början. :)
Te amo

3 lives


Ikeaaaa

Sååå... denna månaden har jag hittat super mkt fint! Klicka bland annat hem denna nyss, kommer nog sebastian bli glad imed att den kommer va bland den längsta av mina klänningar. :)
Har bokat hotell i Kivik med, ska faktiskt bli riktigt roligt! Ser fram emot det, hoppas bara vädret blir bra!
Ska till doktorn imorgon.. nog bra info? fick ringa själv o fråga vart jag skulle osv.. men men! :)
Idag blir det bio med Jenni, SATC 2! Och jag är inte bland de sista som har sett ngn 'måste-film'. yeeeey..
Ska även till ikea snart med min underbara pappa och äta middag och prata lite.. fan, jag måste skärpa mig nu.. känner verkligen att jag kan fixa ngt bra av mitt liv om jag bara fokuserar och riktar in mig på det.
pyssss

Come on girl

Jag har vänner som är guldvärda!!! You are my million dollars :)

Anything you want... you can have it

Så fort tiden går! Säger det om och om igen, men det är typ löjligt!
Har jobbat idag, så sjukt tråkigt när det är super fint väder ute :( Men alla måste jobba... så tänker jag flera ggr om dagen nu :) lite tröstande ändå.
På min rast hämtade jag mina byxor, yeeey de passa tom! :) Succé :)
Sen har jag rensat lite i min garderob förra veckan, så la ut ett par klänningar som jag aldrig använt... så den ena har betalat av tre linnen jag köpte förra veckan! Fyyyy fan va bra!
Tråkigt nog, är det så här varje år för mig i detta landet att jag har djäääävulskt svårt att hitta snygga toppar, modet är så fult på hösten..tråk hela långa tiden. Så nu har jag lärt mig av mina misstag, och ska köpa in massa fint så jag har ett bra lager! Enda nackdelen är ju att det som vanligt, kostar ligga på topp. :/
På tal om annat, har jag köpt hem massa gott tills imorgonkväll, för då kommer Sebastian! Jag har längtat efter att få hålla om och få prata med honom, han ringde imorse innan han skulle iväg och ringde igen när jag sluta jobba :) Det gör mig så glad! Krävs tydligen väldigt lite för att göra mig glad.. men ändå!
Så jag fick lite extra energi och tvätta bilen, all alone och det gick super! ;) Nati kan hon med!
Nu ska jag ner och duscha och göra mig lite smått iordning för imorgon... om man ska spela lite bilspel med när man ändå kan?
Pussilago <3

Something in your mouth

Rrrrrrr!!!
I flera dagar nu har jag känt att mitt 'gamla' jag sakta, men säkert börjar komma tillbaka! Yey till mig!
Visst, jag har shoppat en del, men som jag skrev... jag är faaaaan värd det!!!! :) Hoppas att byxorna kommer imorgon... sminket kan jag fixa med nästa vecka. :) Note 2 mysfelf... peeling till hela kroppen!
Idag har jag fixat min lilla gulliga bil... nog rolig utgift men inget körförbud ska jag ha iaf! Behöver min frihet för att köra när jag vill... juh.! :)
Snart är det åter besök hos doktorn, mjau mjau... det blidde inte riktigt som jag ville så vi får väl se? jag vet ju vad jag vill... :) huvudsaken det i grund o botten tror jag.
Nu kallar sängen, todels!

Only because...

I'm worth it!!!

I want it all


Sunny


te amo


Go go go...

Här sitter jag uppe och yrar mitt i natten...
Vad finns det som är vettigt i mitt huvud inatt? Gud... ibland undrar jag om ngn gör en serie om mitt liv i en såpa, för det händer så märkliga saker emellanåt och jag hinner inte reflektera över det så mycket som jag egentligen borde...
Så jag fyllde 23 för ett par veckor sen, jag hade ett par jätte fina dagar av firande med först, min fina familj... vad hade jag gjort utan dem? Håller av dem så fruktansvärt mycket.. tror inte de vet hur himla glad jag är över dem och att jag haft turen att hamna hos dem. Det är dem som lärt mig så mycket om omtänksamhet och hur viktigt det är att visa att man bryr sig och det viktiga med livet och valen man gör.
sen firade jag med Sebastian på krog Norrebro... och det var super trevligt det med! var en mysig dag..
och i förra helgen var jag ute och firade med min bästa vän och tjejerna från jobb, de sjöng för mig och vi åt god mat, dansade och hade roligt :) faktiskt inget jag gjort... någonsin så den kvällen är evigt hos mig! Tusen tack för allt!
Är verkligen lustigt, fick rensa ur hela min garderob idag.. tog sådär 2, 3 timmar.. kändes som en oändlighet och när jag såg all skit som låg samlat i olika högar på golvet ville jag bara lägga mig ner och sova typ... men det är värt det, för de passade inte mer många kläder.. man ändras hela tiden.. smaken är inte densamma, för många klänningar och för få tröjor. Ibland bara känns det så hetsigt, men jag vill egentligen bara leva här och nu. Varför är det så svårt?
Nu vet nog inte många vad jag kan mena med det, men tror det mest är skönt för mig att skriva ner lite saker och ting som jag hade i huvudet idag. Det är ju inte heller lika roligt om det inte är lite mystiskt här heller. :)
Emmiz... jag saknar dig idag! får ringa igen imorgen.
puss pusss

Life doesn´t get any better than you make it..


RSS 2.0