tänkvärt?

"Sann mognad uppnås först när en man inser att han har blivit en slags fadergestalt för dotterns pojkvänner och accepterar detta."

Mindre än 2 månader kvar...

Många som undrat också över vilken operation jag ska göra...
Och jag är rätt sugen på att säga ut det, men avvaktar nog lite till då jag inte vet om jag åker på ngn sjukdom innan operationen och får skjuta upp det.
loveeee

I rock at life


Nu har jag återfunnit känslan till att skriva något här och där, och ge mig lite av mig själv på något sätt. :)
När jag ser tillbaka varenda gång jag har försökt att skriva av mig här, så är det många delar som är förvirrande i mina texter och jag kan nog erkänna att jag har varit lite distraherad på senaste.
Jag vill ge en bättre bild av mig själv...
Mitt stjärntecken är oxe, några kännetecken om hur man är som person är stabil, uthållig, lojal och har ett utpräglat skönhetssinne. Jag kastar inte bara ut ord som många andra gör, utan jag kan ofta känna igen en annan person med samma tecken som mig själv. Jag nämner de mest för att de passar in perfekt med hur jag är som person.
Jag slutför alltid det jag börjar med, principfast och försöker alltid hålla ett löfte. Efter åren som har gått har jag växt som människa, försöker alltid lära mig något nytt om mig själv, och om det skulle mot förmodan gå fel eller inte som jag tänkt mig tar jag det därifrån.  Det som inte dödar en stärker en eller hur!


Självsäker och har blivit väldigt målmedveten som har gjort att jag driver mig själv till att få det jag önskar här i livet. Jag kan säkert se ganska layd back och snäll ut, men låt er inte luras. Jag har en gång varit väldigt blåögd och naiv men har fått skärpa till mitt tänkande då man inte kan lita på vad vissa människor utger sig för att vara. God help you, jag håller mig på vakt hela tiden och är rapp med att ge tillbaka med samma mynt om det så krävs.
Några grundstenar vill jag slänga in med att det jag behöver få ha är lugn, trygghet... Många ggr vill jag gärna ha koll på vad som ska hända. Klart att man försöker ta dagarna som de kommer, men det är egentligen ingenting jag hade kunnat säga att jag lever för, 'att ta dagen som den kommer'.
Jag jobbar med det jag har, står absolut inte över någon annan. Älskar den jag är och den jag har blivit, det har tagit en del jobb och krångliga val för att komma hit.
En del kan säkert störa sig lite på att jag driver mig själv till att alltid vara glad och försöka hålla god min, mitt glas är nästan alltid halvt fullt. Vill jag ha något, finns det alltid sätt för mig att få det. Finns viljan så går allt!
Många är inte så här, och vet inte ens vart de ska börja... så jag kan förstå dem! ;) Istället går de och lägger alla sina pengar på ett dyrt plagg för en utekväll, bli fulla och flörta runt med ngn loser de träffat ute. De är svaga i sitt tänkande...
Många undrar hur jag kan se så smal ut, och jag tränar inte eller går på ngn diet eller vad som helst. Jag är ganska hyper, springer runt och kan inte sitta still. Jag är inte lat, därför jag bränner så många kalorier? haha! Generna har också bidragit till hur jag ser ut som jag gör, jag hade gärna gått upp lite i vikt så jag hade inte haft något emot att gå upp några kilon till.
Det sägs tydligen, att oxar ska ha bra hand om ekonomi... tyvärr kan jag nog inte säga att jag är en av dem, jag älskar att shoppa och hitta på roliga saker om dagarna.! Jag tänker ofta att livet är till för att levas, och man lever bara en gång... en av massa citat jag har i mitt huvud. Den bästa är nog; "varför gå omkring och se ut som alla andra, när du kan se ut som du".

Put a ring on it

"Lately I've been hard to reach 
I've been too long on my own 
Everyone has a private world 
Where they can be alone 
Are you calling me, are you trying to get through 
Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you "



Don't let them say you aint beautiful
They can all get fucked just stay true to you....


Three


From rain comes rainbows right

Some say choose your ground, don’t go down the wrong way, life ain’t easy
But I don’t wanna be afraid
If I bend, if I break
I will learn from mistakes
There might be trouble on the way, but I’ll be damned if I surrender

Rather be one of the ones, that keeps on trying
Rather be one of the few, that won’t stop fighting
Rather be one of the ones, that keeps surviving

I’ll be around, stand my ground, come whatever

I won’t stop and I won’t give in, gonna be an optimist ’til the very end,
aint nobody gonna change the way I am
People hating, bonds are breaking
but where’s the pride in that?

When theres a cloud up in the sky, Ill go looking for the silver lining

 


<3


Listen...


What kind of love are you on?

acting up, drink in my cup
I couldnt care less what you think
I need no permission, did I mention
Dont pay him any attention
Cuz you had your turn
But now you gonna learn
What it really feels like to miss me

2009/10/06

Skriver nästintill aldrig här mer känns det som...
Idag ska jag åka till Malmö, för att förhoppningsvis boka tid.. med andra ord, det jag ska på är en konsultation.
Jag har skrivit ner mina frågor denna gången, och sökt mig runt.. hoppas han kan förstå mig, då förra gången han inte förstod någonting alls och trodde jag var omogen och tänkte på fel saker or whatever?
Klart, jag tänker nu.. om det verkligen kan vara värt det? Jag kan få blödningar, bli av med känsel, röda prickar som kan bli bestående.. jag vill inte att ngt ont ska hända med mig pga en operation.
Men, jag har tänkt på detta sen jag var 16 år, det är 6 år av att vara missnöjd med en del av mig.. och jag vet ju innerst inne att jag gör det för mig.
Ska inte gå till en klinik i hbg denna gången, utan får åka till en i Malmö som ska sägas vara en av skånes bästa inom detta området.
Jag får väl återkomma senare om hur det gick, jag är väldigt förväntansfull på vårt möte.

RSS 2.0