Men än...

Är inte julen slut! Handlade ju såklart ett par saker till Markus med :) Jag kunde ärligt inte låta bli, när man väl har råd så slår man på stort antar jag :)

2500 kr senare...


Julafton 2010

Var magisk! Hela dagen gick bara så fort förbi... Jobbade, direkt hem för att byta om och ta ner alla julklappar, köra till Markus, sen därifrån direkt hem till mamma och pappa för att äta god mat och byta julklappar. :) Sen därefter det hade jag och Markus natt-träff för att äta mer julmat och äta chokladpudding!

Fick sååå fin julklapp av Markus... var så roligt, för vi hade varit inom SIA tillsammans för att titta på massa inredningsprylar, så hade jag sett en staty jag ville köpa, men så tyckte han att jag skulle vänta och jag visste ju inte heller vad den stod för.. så kanske inte så smart idé att ha hemma hos en om man inte vet vad den står för ändå. Sen igår fick jag den av honom, och ett brev till den som han hade satt ihop alldeles själv om vad den betyder och historien om den :) vadå genomtänkt? <3 plus ett headset till telefonen? :) men det passade inte.. men får till att byta det :) Jag blev jätte glad!


Och innan julafton bytte jag med Emanuela :) så sööööt!
Halsband och ett par ving-örhängen som osmart av mig ligger i lådan när jag tog fotot i all hast.. men är jätte fint :)

Av mamma och pappa fick jag massa fina och söta saker, bland annat denna parfym som jag trånat efter ett tag nu.. kul när jag och mamma var på Kicks och skulle kolla :)
Skit god :)

Annars var det duschkrämer som luktade kokos, tandborste, kökshandduk, en super fin svart topp och ett rosett diadem :) Är så glaaaad.. inte över vad man fått i sig, mer för att komma ihåg till nästa år :) är så glad över alla fina människor jag känner! Har ju Jenni, Wilmer och emma kvar att ge till men det får jag ta senare.. varit så mkt innan jul även om jag önskar jag hunnit och träffa och ge dem de sista med.. men men :) de är ju kvar där de är. löser sig :)
Puss puss!!!

Take me there


Make me up

50% på Matas... Perfekt! :)

I will never be myself

Har haft så fina dagar på senaste, och jag känner mig lite som på den tiden när jag var 18, 19 år igen... Lite så, tankspridd men ändå bekymmerslös. Jag hade så många drömmar och så många idéer som jag ville ordna. Jag har fortf. mycket som jag vill hinna med under nästa år 2011.

Jag vet inte varför jag har tänkt under tre år att jag ska nöja mig med vad jag gör varje dag, för innerst inne vill jag ju göra något jag verkligen tycker om och som jag kan vara duktig på. Och jag är ändå ganska kreativ om jag lägger manken till! Både med att måla tavlor och ta foton.

Jag älskar ju att pyssla med inredning, shoppa och lära mig mer om psykologi. Jag tror inte att man ska tro att man är färdigt utvecklad som människa någonsin. Om man bara vågar att ta tiden på sig att leta efter vad man egentligen bär på i huvudet och vara medveten om att man har saker man kan pusha fram är nog det mesta möjligt för alla.

Im in love!


Confronted


Free

Känns roligt att säga att jag känner mig lycklig med mitt liv just nu, det känns tom. som att man aldrig kan få för många klänningar! Med andra ord, jag har hittat min klänning, som tog slut för ett par månader sen men som kommit in i lager igen. Hello new years eve dress!!! :)

Har även kommit till insikt till en del saker och ting under de senaste dagarna. Kärleken är verkligen så stor att den inte kan begränsas till någonting alls. Den kommer verkligen i så många former, mer än  vad jag kunnat tänka mig eller ens kunnat se.. har ärligt nog inte velat ta mig till det heller så mkt som jag tänkt efter nu de senaste dagarna.

Jag har även massa planer jag vill göra under 2011! Bland annat ska jag fortsätta ta fler foton, imed att jag har förstått att det är en av mina hobbys. Sen hitta en utbildning som jag kan trivas med och kanske få ngt mer jobb inom. Hörde från en annan person, att han bytte jobb var 3e år. Först tänkte jag är det möjligt? kan man göra så? och jo, klart man kan! Så jag ska tänka lite mer på det :) borde nog fler göra! Så det inte blir som om man springer i ett ekorrhjul genom hela livet. 

Filip o fredriks bästa!


Hjärtevän!


quote

The best part with being sad/hurt is that you finally realize who cares about you and how you really feel... thank you for that; Why should I care about you when you don't give a damn about me?!




Zzzzzz


Jayde

Känner ni igen klänningen?
Jag trodde min va sjukt kort, men hennes är tom. mindre.. behöver jag inte ha ångest över det mer :P

Marshmalloooows


RSS 2.0