How soon ‘not now’ becomes ‘never’..


det finns ett bra talesätt jag snubbla över, -
"Folk behandlar en som man själv tillåter dem att behandla en".

David la chapelle


Aviator


Elise ryan


zip and rip

Inte mkt till uppdaterande här, mitt liv går som alla andras i vågor. Helt ärligt har jag tröttnat något sjukt mycket på min vardag och på faktiskt, mitt jobb lite... men det brukar gå över när det har känts så innan så antar att det kommer och går det med. :)
Har varit borta sen måndags kväll till nu imorse med Sebastian, trevliga dagar och tiden bara flyger förbi. Men känner mig dålig då jag inte vill att mitt sociala liv och alla, sociala måsten försvinner. Jag är dålig på att planera och finna ork emellanåt men jag får helt enkelt tänka mig att man ständigt får ta nya tag och det kommer fler dagar.
Har ju ändå pratat med mina pärlor lite både igår och nu idag. Det glädjer mig faktiskt, även om jag ibland kan tänka på de som kommit och gått i mitt liv är jag så glad att många består. :)

<3

Känns så kasst av mig på senaste... har verkligen svårt att få allting att gå ihop nu på senaste. Men det är sånt här som alltid brukar gå upp och ner, tror faktiskt många av mina vänner har det likadant som mig med, därför det blir svårt att hinna träffas och planera in saker och ting.
Var iaf med Sebastian igår och gick på bio och allt möjligt! Första gången jag såg en film i 3D.. :)

I like...


Guess is the best


<3


Lovesick

Genom förkyld... och har lätt haft de två segaste dagarna av 2010 på länge!!!!!
:(
Varför kan man inte alltid se ut som man är på topp? Vill se ut som jag alltid gör och inte se ut som en påse skit :P

MMA


Memory

Nu har det gått jätte länge sen jag skrev ngt här igen.. men kolla igenom mina minneskort från kameran och hitta lite av allt möjligt! Bland annat från Wilmers dop :)

RSS 2.0