Pomeranian


Alla <3 dag!

Har varit jätte fina dagar! Varit så glad och timmarna har passerat fort förbi.
Skulle egentligen fixat lite av allt möjligt ihelgen men det får helt enkelt vänta... allting går inte enligt plan alltid :)
Velat se dessa filmerna i säkert 3 veckor nu...
Och jag är glad över mitt eget hår :) Blivit längre än de varit innan, de enda som är tråkigt o vänta på är att det är kortare där fram.. att det går i etapper.. :/ aja! det är bara hår.

Att välja...

Idag har jag fått svar från ett medium... ja, jag veeet... alla tror inte på det, jag vet inte riktigt vart jag står i frågan heller måste jag vara ärlig och säga. Men jag dömer ingen, jag tror inte det finns några direkta gränser i livet om vad som kan vara realistiskt eller inte.
Hursomhelst... Jag vet, att en person som jag hållt kär aldrig (och jag har sagt det t u s e n ggr till mig själv med) kommer att ändras. Jag vet ju så väl... och det är så sjukt att hon vet allt, när man inte sagt något mer än ens persons namn och födelsedata...
Så jag är så glad, jag blev helt .. nöjd med svaren hon gav. Att man vet att man gjort rätt, och litade på sig själv! Och allting kommer gå fint för mig :)
Så, till er som tar livet så lätt, inte bekymrar er för något och tar dagen som den kommer i oändlighet... inte tar livet så allvarligt, ni kommer stå där och stampa på samma eländiga ställe och aldrig växa som människor. Därför måste jag och andra som förstår vad livet är till för att lämna er bakom oss.
Buenos Diaz :)

Sia...


De bästa jag vet...


Kök?

Min systers & Romans snart blivande kök i deras nya hus/lgh...
Och ja, jag vill åka till min syster snart igen! :)
De andra som ska flytta in i byggnadens kök ser ut så här....
Hur deprimerande???
Min första tanke... ketchup? :)

Move for me


weeeeiiii

Idag har varit så underbart bra, som hela veckan! :) har hunnit att tvätta och gick ut och gick en runda i Pålsjö med Linus. Det är verkligen sånt här som gör att jag tar nya friska  tag, underbara människor som jag träffat nu flera dagar i rad.
Var ute en snabbis på familia med, med min underbara mamma! :) Var en speciell kväll eller någt idag så de stängde vid 22.00, 20% rabatt på allt! Så jag hittade en ny Guess väska, I'm in love! <3 Det är nu man blir lite sådär, farligt materialistisk... men jag har suktat efter en ny nu under en bra tid! :)
En ny dag väntar, pussilago!!!

inte för att...

verka nere... eller vad som, men ibland rycks man bara med... och tänker tillbaka och längtar efter något bättre, något mer... jag väntar på vad som komma skall, nästan så mycket ibland som att jag var den lilla flickan som väntade på att tomten skulle komma på julafton hos mina kusiner i Habo... och snegla titt som tätt upp till fönstret nere från källaren om han skulle komma. ja, nästan så där.. ivrig och spänd är jag till vardagen. Jag tycker faktiskt om det, att veta att det bästa har inte kommit än, men att det kommer.
Grejen som jag märkt på flera år, är att alla går igenom mycket, alla olika saker... en del går igenom många bra och har tur och får vara med om saker väldigt snabbt och andra tar det längre tid för, kanske för lång tid kan tyckas för somliga. Men det krävs tid, och påminnelser om att man aldrig ska glömma, aldrig ta något förgivet för denna tiden kommer aldrig igen.
Så, det som varit var bra, men inte alls så bra som det kommer bli.
Nathalie

On to the next one!

På senaste.. eller ska vi säga månader? har jag haft problem med mina öron.. så va uppe med tuppen och fixade det imorse... och, nu har jag precis gått upp från att jag råkade somna på soffan! :) Det är sjukt underskattat att få sova på soffa... jag tror jag tycker om det, kanske ändå inte lika mycket som sängen, but still!
Annars tror jag det blir bio ikväll med Malin, kanske Emmorna med? ingen aning men kul vore det :)
Fick ett jätte gulligt foto på Hugo för ett par veckor sen som jag glömt att lägga upp här, Så gullig!!!

Try sleeping with a broken heart


you took my love forgranted

Vart ska man börja idag... var ute igår med min bästa vän, var en sådär, perfekt utekväll då allt bara gick som en dans på rosor. Sånt jag kan reta mig på dessa senaste veckorna, och låt oss inte glömma gårdagen/inatt... det är när människor, Det är verkligen, sorgligt att folk tror att det är enkelt att förlåta och glömma någon.
och jag vet att många andra i denna stad är falska och har sina, falsk-vänner och spelar att inget hänt, inget blivit sagt. Lite roligt när man sitter framför datorn och ser hur alla andra spelar att de tycker om varandra, samt firar nyår och andra festligheter tillsammans när de sagt hur mkt de AVSKYR varandra och kallat varandra för mindre trevliga ord. patetiskt! Tacka gud för att jag valt mina vänner noga och att jag vet vilka jag har genom de svåra och roliga stunderna.
Sen, till det sista... att visa sin smutstvätt på sin blogg när man har ngt otalt med en annan person... inte okej! Det kan man ta på plats och visa sitt miss tycke på plats! känns bara så omoget och idiotiskt... det är väl deras ensak? inte till andra att sitta och läsa skvaller om...
nä tack, nu ska jag se på ngn mysig komedi och njuta av min tillvaro :)
Love

It's weird, cause stuff happens and you don't really notice it while it's happening... life is sort of passing by.



Måndag, underbara måndag!

Sjukt så fort tiden går... redan februari! :) Inte mig emot, ge mig värme nuuu!!!! Har haft en jätte bra dag, jobbat och veckohandlat! Som det funkar bra för mig, trodde jag aldrig det här med o veckohandla. Men jag börjar få bukt med min ekonomi nu så det glädjer mig... börjar bli vuxen nu.. aj aj aj.!
MEN... jag ringde min bror idag på min rast, Jollis.. hehe! Han hade klarat sin tenta så jag tyckte han va jätte duktig som fixat de, utan att han hade köpt boken o allt! :) Hann inte prata så länge.. synd. Är alltid jätte kul att få prata med han :) Så på jobb såg jag ett så gulligt kort som jag vet att han kommer ha lite roligt åt.. ja, det är det fotot på bilden! haha! :) Så köpte ett par lotter till han och ska lägga i lite till sen. Älskar såna saker, att ge ngt till en man älskar och bryr sig om.
Sen... jag köper ALDRIG tidningar... det ingick ju däremot INTE i min budget för denna månaden.. men jag tror jag ska ha mitt hår så.. jag är JÄTTE sugen! :) lite så här blandat och slingat i varma slingor.. det eller rött? vi får la se.. jag tycker inte om att ändra mig så jätte mycket när det kommer till hår.. lite mesig men ska bli ändring på det med. :)
Nu ska jag fortsätta med min myskväll och se på film och bara vara. :)
Pussilagooo

Seriöst

Vad är det med folket i denna stad? Jag talar om allmänna grejer som vett o etikett. ALLA i denna stan verkar ju helt åt helvetes störda!
Urk! efter denna helgen och allt däremellan.. jag behöver semester!!! från denna stan. nu!.
Och, bör tilläggas att nej, jag var inte ute ihelgen! Har däremot fått ett jävla bröd kastat på mig osv. Underbart! :)
Tack o hej

RSS 2.0