What do you do when its over?

kan inte svullnaden bara försvinna... typ nuuu. Ögonen måste vara de finaste som finns på en människa... jag tror verkligen att det är själens spegelbild.

Möte

Kom hem från en stund, efter att ha shoppat o fikat med dessa tjejerna :) Jag fick även va med på ett foto till handels tidningen.. jamen jo.. okej.. har varit en perfekt tisdag.. måndagen var inte fel den heller. ! Älskar när allt flyter på i vanlig ordning igen...

do jaja! <3


<3

"Love yourself first and everything else falls into line. You really have to love yourself to get anything done in this world."

Skapa din egen lycka

"There is only one person who could ever make you happy, and that person is you."

Axwell


Do you really understand what I mean

Och där sket sig mina planer, på min enda lediga dag denna veckan att få gå upp i rimlig tid.. då jag ska upp 05.30 imorgonbitti.. skoj.... ska bli intressant att se när man somnar inatt ja. :)
Det är lustigt med mig, så fort tiden rör sig långsamt blir jag orolig i sinnet... det är något jag alltid haft lite problem med, men jag försöker få bort det.. men det är svårt att ändra ett negativt beteende hos sig själv för man måste nog verkligen se det på lång sikt. Mardrömmar, svårt att stressa ner... svårt att lägga sig i tid..

05.30

Vaknade jag idag... seriöst.. :( förstörde hela sömnen.. mardrömmar suger.. vågade inte somna om så störd den drömmen var. Det är få ggr jag önskar jag hade haft ngn mer i min lgh.... i morse ville jag inget hellre än att ha ngn där. Många ggr undrar jag om man verkligen vet hur trygg man är i sig själv om man överväger att ringa ngn 05.30 en fredagsmorgon. :)

tror inte du skulle ha spec. svårt att hitta din prins om du jobbade lite mindre

Jag kan, ha sysselsatt mig mer med och jobba mer.. för att tänka och bry mig mindre om detta? denna fråga om kille tycks dyka upp lite överallt... men jag trivs nog mer såhär.. att jag har mitt, och att livet flyter på. :) Skönt att bara ha fått finna ro, med att vara där man är och vad man gör. Jag ångrar faktiskt ingenting jag gjort, livet är för kort för att stå och vänta på någon annan.
Pysselipuss!!! :)

Do jaja!

Min och Emanuelas låt :)

Morgonfrillan?

Såååå... jag vet att det är olika för alla, de som har rakt hår vill ha lockigt och vise versa... MEN jag tycker bara det kan vara lite jobbigt att ha det så här.. har ju haft det så här ett par veckor nu imed att jag börjat självtorka håret... som blir så här. Borstar man de går lockarna ur.. och det blir trassligt. Dagens problem!!! Aja... 5 jobbdagar kvar av 8! Pyss pyss!

We're gonna crash and burn...

Man ska ibland vara försiktig med vad man önskar sig...
Jag känner mig tråkig, men jag försöker verkligen att få allt att gå ihop, jobb, nöjen och fritid går verkligen inte ihop alls just nu. Men jag får lita på att allting har sin tid, och livet reder alltid ut sig till slut ändå vare sig man vill eller inte.
Har lärt mig så mycket på senare tid, vet inte hur många år det är... men oavsett vad man går igenom och det kan verka urlöjligt ur vissas synvinkel eller om det är något otroligt tragiskt är den enda som kan avgöra det en själv och hur det är och hur man vill klara sig ifrån det. Kommer ihåg när jag sparade dagarna från kalendern, dagar blev till veckor... veckor blev till månader och senare till år. Inte speciellt spännande läsning kanske, men det är verkligen ett par glimtar ur sitt liv, även de mest ledsamma och svåraste ögonblicken som kan få en att glädja sig som mest. Att man aldrig har slutat kämpa för något man tror på. Bara ge det lite tid...

...


I'm a satellite heart, lost in the dark

So pretty so smart
Such a waste of a young heart!
What a pity what a shame
What's the matter with you, man?

Don't you see it's wrong can't you get it right?
Out of mind and outta sight
Call on all your girls, don't forget the boys
Put a lid on all that noise!

I'm a satellite heart, lost in the dark
I'm spun out so far, you stop, I start
But I'll be true to you

I hear you're living out of state, running in a whole new scene
You know I haven't slept in weeks, you're the only thing I see

I'm a satellite heart lost in the dark
I'm spun out so far you stop I start
But I'll be true to you
I'm a satellite heart lost in the dark
I'm spun out so far you stop I start
But I'll be true to you no matter what you do yeah I'll be true to you

Intuition

Var inne på en blogg och läste lite om the secret, så jag kopierar hennes text rakt av:



Jag ska ge er som vill öva upp er intuition och ert sjätte sinne/universiella energi två mycket konkreta och enkla tips.


1. Varje gång du ska ta ett beslut – litet som stort så har ALLA människor en första känsla. Den kan vara svag, den kan vara stark men lyssna mycket noggrant på den och följ den ALLTID så ska du se att du övar upp din intuition och den kommer således bli starkare och starkare. Den första känslan som kommer är ditt sjätte sinne som försöker ge dig en signal om vad du ska välja men många av oss är alldeles för rationella, förnuftiga och i okontakt med sitt undermedvetena och vare sig lyssnar eller hör den här mycket vägledande signalen. Det är din universiella vägledare som ger dig de rätt svaren, de som är rätt för dig. Men du måste lyssna. När du lär dig lyssna på din intuition, den första känslan i magen – då kommer du fatta mycket bra beslut hädanefter och slipper vela för du har redan fått svaret.
2. Tips nummer två är att varje gång det ringer i din telefon ska du stanna upp ett par sekunder och riktigt känna efter i magen vem det kan vara. Det här är ett ypperligt sätt att träna upp sin förmåga och mamma har alltid manat mig att göra så för att stärka min intuition. Tillslut kommer du ha 80% rätt för du lär dig att träna upp din undermedvetna förmåga till ditt sjätte sinne.
Lycka till men tänk på att det är övning, övning och övning som ger resultat. Att ha en stark intuition kommer inte gratis – det krävs hårt arbete och att du verkligen lär känna din inre röst och vågar lita på den för att du ska börja märka små mirakel hända och att rätt beslut tas vid rätt tidpunkt. Men när du kommit så längt att du märker att det faktiskt börjar fungera – har du världens bästa guide till hjälp. Nämligen du själv.

Skridsko!


Har hunnit tvätta, laga mat tills både idag och imorgon nu... tidigare idag stressa jag, Sabina och Malin till ishallen där vi fick väldigt bråttom pga att vi som vanligt är tidsoptimister. :) Resultera i att jag glömde mitt kamera minne... så fick bli dessa sketna foton.. men inte ska man va negativ.. hellre de än inga alls! Och det var faktiskt jätte kul, med tanke på att man inte åkt på flera år. :)

romantate

Läste i en tidning på jobbet förra veckan, som handlade om Charles Manson... sjuk snubbe det där, men så såg jag henne, Sharon Tate 26. Sagolikt vacker.! Om jag skulle gifta mig... hade jag velat ha lite rosetter och blommor i håret, lite som på detta foton från deras bröllopsdag. Verkligen tragiskt hur saker och ting går ibland.

Bion

Va grym.. jag och Emma hade sånt flyt ikväll med godis, parkering och tid. :) Och filmen var, drömmande... Kan faktiskt förstå varför dem filmerna är så omtyckta, de är lite förtrollande.. haha.. speciellt när de glittrar som diamanter... hursomhelst, jag gillar verkligen soundtracket till filmerna!

The new me!

Första fotona som jag tagit nu efter operationen, och man kan redan märka stor skillnad, eller jag gör.. tror det kommer bli jätte bra sen när svullnaden har gått ner helt i juni.

Jelena


Better on the other side

Gud vilken dag jag hade igår... Har verkligen maxat för att jobba nu känns det som. Men, jag får tänka positivt och att den här tiden på året och, i denna staden finns ändå inte så mkt att göra, då det är så tråkigt väder och kallt så tänderna skakar så fort man går utanför dörren.
Jobbade extra, men fick jobba över då en annan va sjuk och det blev mycket att göra. 09.00 till 18.30! Det är inte ofta man jobbar en sån tid. Därefter var det bara att åka hem, äta och göra sig iordning för att träffa emma Och Quinn... Imed att jag jobbade över missa vi ju New Moon, så vi ser den ikväll istället! Skam den som ger sig ;)

It never felt so right before

Är så glad idag! Ska jobba extra imorgon och fick en så perfekt tid... Jobbet går före allting annat just nu...
Ska träffa Quinn och Emma imorgon, gå på bio och ha det mysigt..Vill verkligen se New Moon! Har hört från så många att den var bra, Och Twilight är ju grym!

kärleken är världens första och största atombomb.

Kom att tänka över lite grejer, när det kommer till att man ska aldrig säga aldrig... och man ska inte vända kappan efter vinden... Jag är väldigt principfast av mig till många saker, vissa håller jag som ristat i sten.. och somliga är jag så svag för och springer tillbaka lika fort som jag sagt hej då till.

De saker jag inte kan förlåta, är otrohet, våld, lögner och svek, i alla dess slag. Speciellt när någon man känt under flera år, och som man haft som klippa och trott alltid ska förstå en sätter en kniv i ryggen på en.
Vi har vissa segment inom oss, och saker man tror på. Och där finns just dem sakerna i mina ögon.. det är så oerhört svårt att glömma och gå vidare.

Läste någon annanstans... något som är mycket sant... Kärleken kan lyfta dig som allra högst, få dig att drömma om odödlighet samtidigt som det kan sänka dig till den djupaste botten och långsamt förstöra dig. Livsfarlig känsla men ändå nödvändig för att man ska kunna leva, ett liv utan kärlek, är inget liv alls i mina ögon. Spelar ingen roll i vilken relation eller form den kommer i. En kärlek som når dig djupare än till ytan, du blir sedd för den du är när du är mest sårbar och naken.
Kärleken till en partner är skör, sårbar och ömtålig. Den behöver hela tiden omsorg, och omhändertagande. Framförallt om du menar att den ska vara för alltid. Håll den inte för hårt, då kväver du den. Håll den inte för löst, då flyger den iväg. Gränsen är hårfin. Kärlek är när ens lycka är den andres, när sorgen är något man delar och dagar är något man möter tillsammans.
Den kan flytta berg.

With a world inside of her mind


Belive...




Im a strong believer that everything has its path, everything is just the way its supposed to be, and everything happens for a reason.






Just nu, är jag precis där jag vill vara. Ni vet, när man bara är till ro med sig själv... Har nog inte känt mig så lugn på flera år... Känns som allt kan gå och komma som det vill. Ingen oro, ingen direkt stress över vad som hänt, eller vad som komma skall. Jag tror min väg är längre.. för att jag ska komma dit jag ska. Och att jag måste växa som människa, göra vuxna beslut och tänka till ordentligt till saker och ting.
Om det finns ett mål, och har det i tankarna så når man dit till slut, och om jag tänker efter ordentligt har jag ju nått till de jag har haft innan, eller so far...
Om jag tänker på så mycket jag har hunnit med än så länge, jobbat, flyttat hemifrån, varit sambo, tagit mitt efterlängtade körkort och köpt min alldeles egna bil, och nu äntligen fått operera mig som jag tänkt och velat under sex år.
Och det är så skönt... när man träffar ngn, som säger det som man behöver höra... eller om man läser en bok, och det känns som den som skrivit den har menat att säga det till just dig...
Ibland behöver man gå igenom motgångar, saker man måste erfara, personer man måste möta eller något jag påbörjat som måste avslutas. Oavsett vad, har jag lärt mig att om det är meningen så är det meningen, det kanske bara inte blev på det sättet du inte hade tänkt dig. Livet är verkligen underbart, och det ska upplevas många stunder och känslor... Jag hade ärligt inte velat vara utan det tråkiga heller, hur skulle jag då kunna uppskatta och sluta ta för givet det som finns runt omkring mig?
Allt är verkligen möjligt om man verkligen vill!

010110

Nytt år, nya krafter!
Se möjligheter istället för hinder, ska inte begränsa mig på grund av saker som tidigare har hänt, då blir man bitter. Kom alltid ihåg, "if there's a will, there's a way..."


Ta vara på dagen!

Hårvård

Man kan faktiskt äta sig till ett bättre hår. Ditt hår behöver också näring,
och "vitainer" för att växa.
Koppar
Grundämnet koppar finns i alla livsmedel, men högst är halterna i lever,
nötter, kakao och frön. Koppar motverkar håravfall och förbättrar hårets färg och struktur.
Järn
Även järn motverkar håravfall, och finns i bland annat lever, ägg, fisk,
kyckling, fullkort och torkad frukt.
Kalcium
Mjölk, ost, tofu och bönor är inte bara bra för
skelettet utan även för håret. Försök att få i dig 1 500 mg kalcium om
dagen för att få håret att växa ordentligt.
Magnesium
Vill du att håret ska växa fortare bör du få i dig gröna grönsaker, nötter,
sojabönor och kikärtor som har höga halter av magnesium.
Kalium
Eftersom kalium påverkar cirkulationen kan ett ökat intag få håret att växa ordentligt.
Ämnet finns i bland annat avokado, bananer, dadlar, fikon, vitlök, potatis, russin och yogurt.
Selen
Denna mineral håller din hårbotten i toppform. Ät kött, fisk och broccoli för att få i dig mer selen.
Silica
Mineralen silica gör håret starkare och finns i bland annat ris, sojaböner och gröna grönsaker.
Zink
För att motverka torrt hår kan du äta skaldjur, havregryn, spenat, solrosfrön och
champinjoner, som är rika på zink.
Näring för ditt hår;
Koppar: Grundämnet koppar finns i alla livsmedel, men högst är halterna i lever, nötter, kakao och frön. Koppar motverkar håravfall och förbättrar hårets färg och struktur.
Järn: Motverkar håravfall, och finns bland annat i lever, ägg, fisk, kyckling, fullkort och torkad frukt.
Kalcium: Mjölk, ost, tofu och bönor. 1500 mg kalcium om dagen för att få håret att växa ordentligt.
Magnesium: Får håret att växa snabbare, Ät gröna grönsaker, nötter, soja bönor och kikärtor som har höga halter av magnesium.
Kalium: Påverkar cirkulationen, kan ett högre intag få håret att växa snabbare. Finns i avokado, bananer, dadlar, fikon, vitlök, potatis, russin och yoghurt.
Silican: Mineral som gör håret starkare, finns i ris, sojabönor och gröna växter.
Selen: Bättre hårbotten, Kött, fisk och broccoli.
Zink: Motverkar torrt hår är det skaldjur, havregryn, spenat, solrosfrön och champinjoner som är rika på zink.

Även har jag lärt mig att inte föna, platta, locka och dylikt ger håret bättre kvalité. Inpackningar varje gång man tvättat håret och att bara försöka tvätta håret upp till två ggr i veckan.

RSS 2.0