Beställningar

Fruktansvärt skönt att kunna hitta alla dessa fina ting över nätet som man kan ge till sina nära och kära, eleven.. I love you! :) Sen har jag hittat två bra filmer över cdon:s hemsida.. pineapple express och the promotion. Komedier is the shit :)

Jenni pennie!

Nu har jag varit ute i goooood tid! Hittat två perrrrfekta julklappar till min älskade mamma.. återstår bara den sista månaden att hitta något bra till pappa... Jaja, löser sig! <3

annars, är mitt hår fortf. för vått... och jag ska snart åka iväg till Jenni hade jag tänkt. Normalt att ens hår kan ta upp till sex timmar för att torka??? Hörde att vissa tjejer på jobb bara tog en timme för att torka typ. :( tråkigt för mig!
Måste rensa garderoben ikväll också.. svämmar snart över med klänningar och mög där inne. Sen är det så typiskt mig att bara använda vissa klänningar ett par enstaka ggr för att sedan köpa en ny imed att de redan användts och kommit med på bild ett par ggr... Meeen.. ja. Måste fixa det när jag kommer him! :)
Nej, nu måste jag klä mig för att komma iväg :)
Püzz!

Julen

Varje år, har det känts lite som att man är den enda som inte har en fet släkt att fira julen med, därför spelar det aldrig så stor roll för mig att jobba på julafton. Det är, och har alltid varit jag och mina föräldrar... resten är utspridda överallt..


Men, lika glad för det. Har hittat två perfekta julklappar till min mamma, men pappa är den svåra... han säger aldrig vad han tycker om eller behöver direkt.. men man hittar väl alltid något. För något blir det! <3

Annars, sålde min fina, första bil idag... Så nöjd jag är med min nya! Tänker på hur fort livet går... önskar att allting bara kunde sakta ner och spola tillbaka tiden ibland. Vet fortfarande inte vad det ska bli av med mig.. tycker så mycket är roligt, både hår, smink, fotografering och faktiskt handels. Aja, nu bara svamlar jag en massa!
Dags att dra sig och se på en mysig film :)
Najty najty!

Just close your eyes...


Woopidooo

Klickade mig lite hit o dit, kom fram till denna snubbens videor, lite små underhållande!
http://www.videofy.me/baveamin/?vid=127736

"Om man inte kan vara den man är, så är kärleken ingenting att ha"

Har haft en jätte mysig dag, med tjejerna o haft julfika hos Emma i Ödåkra. Väl där ska det alltid bli något prat om kärlek, jag börjar tro att jag är menad att gå min egen väg. Kanske ensamt ett tag, men hellre det än att vara med ngn respektlös typ.
Har även tänkt lite påååå; Ta-da!

Flygvärdinna!
Visste inte att man behövde vara en viss längd för att vara det, men ack så fel jag hade då?
krav för en flygvärdinna är (lite olika mellan olika bolag) 
- minst 21-23år 
- godkänt gymnasiebetyg 
- minst 165cm högst 190cm 
- god fysik och psykisk hälsa 
- fullgod syn, med korrigering1.0 
- kunna simma 200m med kläder 
- goda kunskaper i svenska och engelska 
- flexibel i ditt sätt att tänka och arbeta 
- finna glädje att arbeta för och med människor 
- ej ha synliga tattos eller piercing

Amore


Like a G6


November all ready?

Har tänkt mkt på senaste, med jobb och relationer... saker och ting i all sin ära med. Jag letar just nu bil, ja. det är faktiskt på sin tid nu tycker jag med en ny. Hittade en som jag ska åka och titta på imorgon direkt efter jobb som bara hade gått pyyytte lite.. som ny. :)

Sen tänker jag på, hur jag ska göra... jag drömmer ibland om att få vara utomlands. vet inte varför? kanske är det för jag gör det så sällan och gör massa andra saker och ting jag också velat och tycker om. Ja, det är svårt för mig att prioritera vad jag vill göra, vad jag behöver mest. 



I got poison on my mind


Do you...

Do you ever feel like, there's something missing? Like there's something you been waiting for all your life and you wonder if you'll ever have it?

Ramlar in fler foton :)


Värdefull

Har styrkan att förvånar MAN.
Hon kan hantera BEKYMRA & bär tunga bördor. Hon har LOVE & HAPPINESS YTTRANDEN. Hon sjunger när
hon känner att gråta, gråta när hon är lycklig. Tears Are sätt att uttrycka sorg, sina tvivel, hennes kärlek,
hennes lidande och sin stolthet. SHE kämpar för det hon tror på, stå upp mot orättvisor. HON INTE TAR "NEJ" till
svar, är hennes kärlek villkorslöst. Hon vet att en kyss och
HUG kan läka ett brustet hjärta. Men det finns ett som liknar det med henne "hon glömmer vad hon är värd"
Hon har styrkan att förvåna en man, Hon kan hantera bekymmer & bär tunga bördor. Hon har kärlek och lycka, Hon sjunger när hon känner för att gråta, gråta när hon är lycklig. Tårarna är sätt att uttrycka sorg, sina tvivel, hennes kärlek,hennes lidande och sin stolthet. Hon kämpar för det hon tror på, står upp mot orättvisor. HON INTE TAR "NEJ" till svar, hennes kärlek villkorslöst. Hon vet att en kyss och en kram kan läka ett brustet hjärta. Men det finns ett som liknar det med henne "hon glömmer vad hon är värd".

Volim te <3


Natti


Just 2 night

Kom hem för en liten stund sen, varit i full gång hela dagen! Började med att jag fick syn på min nya "drömbil", i verlighetsuppfattning då.. äger inte flera miljoner så man får ju vara realistisk! Så har varit där i två omgångar.. så imorgon får vi väl se hur allt går, tänkte ändå det kan vara kul o se vad det är för bil jag tänkt mig, har ju varit sugen på både saab, volvo och audi men nu också ford :)
Finiiiis!!! :)
Annars var jag och fika med snäckan Jenni på familia, var inte så mkt ös där, men det har det nog aldrig varit heller :) hitta rätt mkt fint på CG dock! Tack för idag :)
Hitta en jätte fin röd klänning till jul och nyår med, dock som vanligt på nätet :)
Pussss

Utmattad

har nog inte känt mig som en blank sida på länge, men nu gör jag. Känns jobbigt att gå och längta, drömma, undra vad som ska hända med en... och att ändå veta att man själv är den ENDA som kan göra en förändring och få saker att hända. Ingen gör det åt en. Så, då får jag väl börja... och försöka hålla mig lycklig så gott det går under tiden antar jag. Man lever ju bara en gång, så då får man väl kämpa och göra det bästa av det. :)
Och jag har faktiskt haft tre roliga år efter allt ändå, så kanske dags att gå vidare.. we will see.!
Nu skaj ag göra mig iordning, middag hos mamsen o papsen, sen jobb... kämpa kämpa! :)
Pussilago!

RSS 2.0