You might well remember that nothing can bring you success but yourself.

Hejdå fredag, du var en jävla skitdag.

Take me away


On my wishlist


Halloween 2010

Har nyss betalt räkningarna.. suttit o inväntat klockan 00.00 så man äntligen har det gjort! Är jätte trött, jobbat till stängning idag och sovit rätt kasst.. men tänkte ändå slänga in ett par bilder :)

Dance


finner mig...

På en väldigt konstig plats i mitt inre nu. helvete också.
Ibland undrar man, hur mkt ens hjärta tål? när är nog, nog? och när är det värt att kämpa och finna sig till ro med ngt som känns... oroande?
Jag känner mig själv, och jag är inte riktigt den som tar dagen som den kommer och är jag missnöjd så vet jag att jag har alternativ... på all dess sätt och vis..
sen vill jag inte tänka på ordet cancer.. är jag helt i förnekelse på något sätt? eller är jag bara oförstående till vad det egentligen innebär? innan trodde jag att cancer betydde döden men nu verkar det som att det finns ett slags läkemedel och behandling så då är det väl inte så mkt.. mer att tänka på? än så?
So long

O

Hade verkligen jätte trevligt igår, men sen veckan.. eller ska jag säga, veckorna, månaderna passerar förbi så känns det som att jag har väldigt svårt att hinna med att ta mig tid att hinna, ringa och träffa människor jag tycker om.. och jag vet inte hur jag ska få ihop det utan att jag själv ska bli något av ett nervvrak på ngt sätt.. antar att tiden faktiskt löser allt och att jag inte ska röra ihop så mkt..
Aja, tillbaka till tvätten nu då rå :)
puss

16e


Bob-boom


Lala girl

Inte vääärldens mest smickrande bild, men ändå måste nog påminna mig själv om att man är fin som man är, huvudet samarbetar inte så bra med förståndet på senare om jag ska vara ärlig... men men!!!

Ska jobba extra imorgon, så sitter här och lyssnar på festliga låtar och hoppas innerligt att ngt skoj händer imorgon kväll och att jag inte är så seg :) På tal om att jobba extra, har ju hållt på så här.. vet faktiskt inte i hur många månader i rad nu men iallfall seeen kanske juli att jobba minst en dag extra om helgen i månaden.. antar att jag vant mig vid det nu.. kändes riktigt skumt sist jag tog en hel helg ledigt..nästan lite ångestframkallande.. så, jo man vänjer sig nog vid att jobba lite mer och sen när man vill återgå är det uppenbarligen inte så lätt heller.. men ska lugna ner mig sen, påminnelse till mig själv!!!!

Hatar att jag har massa måsten konstant till att fixa eller inhandla saker, som jag har sjukt många jackor.. ändå måste man ngt år, då o då .. köpa en ny, och faktiskt varm vinterjacka istället för och tänka på snygga, tunna kappor osv.. så, nu hitta jag faktiskt en ikväll.. som ser rätt nice ut och är fodrad och allt det där.. fryser som s'tan om mornarna 06.30 kan jag tala om nu :(.. haha.. sen är det komiska, att jag ALLTID hittar ngt annat, jag egentligen inte är i så stort behov av.. som en skiiiit fin klänning.. fick ju hem en till idag som jag är super glad över men vet att det förmodligen kommer fler utgångar nu under hösten/vintern så då har man väl iallafall laddat upp lite.. ? :)
Snart dags att besöka sängen nu.. phu!!!!
Kämpa kämpa!

Torsdag...

Känns som tiden verkligen springer ifrån en, sjukt snabbt har den senaste tiden gått. :) Har hunnit med att fixa håret, träffa min ena syster, umgås med familjen, sett resident evil med lajnus.. som var skiiiiit bra.. jag hade lätt velat gå och se den igen! :) Och såklart hunnit med ett par vändor inom Hässleholm <3
Hämtade ut lite kläder innan jobb idag, seriöst... jag älskar att handla över nätet! Så skönt och man sparar ändå rätt bra med tid och oftast passar kläderna så, win, win situation! Hittade även en sjuuukt fet halloweenkostym.. men tänkte spara det till efter den 30e okt så man har något att se fram emot :) Beställde den från USA och även lite Victoria secret kläder som passat som handen i handsken typ :) weeeeiiii.. jag är sick när det kommer till att handla.. men sliter man så ska man ju ändå kunna unna sig ett o annat!

Annars... tjaaaa... allt bara flyter på med jobb, kärlek och vänner just nu... trivs allmänt bra med saker och ting. Hoppas det fortsätter så :) xoxoooo!!!


Pop champagne


RSS 2.0