Easy money come, easy money go


Känns det nu?

De senaste dagarna... har varit ganska händelserika och det är svårt att komma ihåg och skriva ner så här. Och sen för den andra delen så skriver jag inte ut speciellt mycket om mig själv för andra att gotta sig åt.
Men... när man själv vet, det bästa för en och att man måste sluta. Så måste man nog vara väldigt inriktad på att det ska avslutas/bli färdigt. Det är över.
Något av det finaste och svåraste som finns i livet är kärlek, Håller du för hårt kväver du den.. håller du för löst flyger den iväg... Har förstått att det inte går att glömma eller radera någon ur sitt minne. Utan att acceptera att det är vad det är. Jag har läst en del, överallt och ni vet, när man faller så handlöst för någon att man älskar den så mycket att man glömmer bort sig själv. Det var så himla längesen jag kände för någon på riktigt... även att jag kan sakna att känna den jobbigaste känslan av allt, förtvivlan. Kommer jag bli så ledsen över att förlora en kärlek igen? Förmodligen.
Sluta kasta ved på brasan, för då slutar det aldrig brinna.
Volim te

Tillbaka!

Haha, fan vad komiskt allt känns ibland, min dator krascha förr, förra lördagen och slutade upp med att jag fick formatera om hela datorn. Vilket resultera i att mycket är borta från datorn... så, tex. jag skulle logga in här och oops! Jag hade glömt min mejl in hit. Och jag testa säkert 10 ggr utan att lyckas.. lät det vara ett par dagar och kom ihåg det :D Hurra för mig!
Har semester nu också, vilket jag fira till att sova till 12.00 idag :) Ingen annan än både min kära mamma och Linus som väckte mig idag. Inte illa till att vakna upp till att de ringer :) Gör mig glad!

RSS 2.0