quote

-"To the weak, difficulty is a closed door.

To the strong, however, it is a door waiting to be opened.

" Difficulties impede the progress of those who are weak.

For the strong, however, they are an opportunity

to open wide the doors to a bright future.

Everything is determined by our attitude,

by our resolve. Our heart is what matters most."

-Diasaku Ikeda


Toppen dag!


Kstad idag!

Tudels!! :)
Håller på att gör mig iordning för fullt nu, ska iväg om ett par timmar till kristianstad för att ta nya foton igen! Fatta så länge sen det var! Ser iaf fram emot det och allt annat jag har inplanerat nu under semester :) Det är så lustigt, ibland så känns det som att allting går lite, små segt sen rätt som det är kan det rulla på som aldrig förr... och jag vet att när det väl börjar rulla och känns bra så kan det gå väldigt fort med. :)

Ha en underbar tisdag! Te amoooo!

"Life gives to the giver and takes from the taker"

Usch!!!! så seg jag är idag, min första semesterdag! weeeeeiiiii! så roligt, kan knappt fatta det!
Har gjort mig av med ett gammalt soffbord och tv-bänk igår från källaren, de hade ritat ett stort hakkors där nere bredvid min dörr eller vad man ska säga, roligt! Där är en anledning till varför jag inte går ner där ensam... Creepy!

Just nu... MYYYYYS!


Circus


It's time...

Har haft toppen dagar, igår träffa jag min bästigaste vän, så stack vi och solade och åt mcdonals på stattena på kvällen, sen hem och såg lite på sopranos... sjkt bra serier faktiskt! :)

Har beställt hem två serier jag ska titta på lite när jag får tid sen, imed att det var/är fri frakt på cdon.com.. så jag tog 30 rock, pga att Linus sagt att den ska va riktigt roligt och Entourage.. killserie kanske... men vi får väl se :) sett lite på tv ngn gång och jag älskar att skratta, vilket jag gjort när jag såg det. ;)

Annars, så träffa jag Patrik från min klass på handels på jobb idag, så jag tog en drink med han på dickens ikväll en liten stund :) älskar när man kan hitta på ngt, impulsivt!

Så nu sitter jag här... och ska snart packa ner mina saker från mina byrålådor osv då snäckan ska hämta sin sängstomme och byrå av mig så jag kan börja måla nu under min semester...

fy fan, jag är inte pedant av mig, men jag hatar när det är rörigt omkring mig, känns som hela jag blir en enda stor röra då... men det får vara så under ett tag, vet att det kommer bli super fint! Kan visa före och efter bilder sen så jag kommer ihåg :)
Pussilago <3

juli, 6 mån tills nästa besök


Heartiez

Har haft ett par roliga dagar, men är verkligen dålig på att uppdatera här inne emellanåt...
aja, här är lite från förra helgen som jag impulsade med Emanuela. :)

...


Alexis

"Imperfection is beauty, madness is genius, and it's better to be absolutely ridiculous then absolutely boring" - Marilyn Monroe

My thoughts on age since I get asked about it all the time! " We are all ageless, age is a state of mind! We are all people, we feel, we love and we give! Does it matter the number of years to do that? There are never moments where I don't feel 5 or 19 or 30, it is all relative in truth. Pick a number & you can be that. If you don't feel the way you want to act, then act the way you want to feel!! by Alexis






The past

There comes a time in life when you walk away 
from all the pointless drama and people who create it, and surround 
yourself with people who make you laugh so hard that you forget the 
bad and focus on the good. Life is too short to be anything but 
happy.


Let it take you all the way

Ibland nu, när jag sitter och hemma.. i detta fallet på Quinn ska träffa upp mig om en dryg timme.. aaaah.. så går tiden så slött och det finns knappt ngn rolig som skriver på nätet mer..
Så tänkte jag, att jag är ju inte mycket bättre på att skriva eller dela med mig av saker som händer i mitt lilla liv. :)

Jag var ju på bio i tisdes med Malin och min systerdotter och såg Eclipse, såååå bra! lätt den finaste av dem alla tre filmerna som kommit ut, och så har jag handlat jätte mycket på rean... och igår färg till att måla om mitt sovrum till gräddvitt.. köpte 5 l men tror nog att jag kommer behöva 2,5 l till...

Aja, har inte kommit igång riktigt med det än, pga att det är så varmt! Vilken härlig sommar det har blivit :) Har kommit fram till att jag är nog en riktigt höstmänniska, längtar till hösten lite smått... vet inte varför egentligen men det är nog värmen och pga att man inte vill vara inne när det är så fint väder ute, får lite små ångest av det.
Var så sjukt... igår när jag kom hem och satte på tvn. Gick filmen 'Nyckeln till frihet', den filmen är faktiskt jätte speciell för mig... en kväll när jag och kodde pratade på msn för flera år sedan så tipsa han mig om just den filmen. Tror det var i början av januari? strax därefter fanns inte han mer... tänker alltid på honom när jag ser den filmen ngnstans eller som nu, när man bara prickar in rätt och sätter på tvn.

Har umgåtts lite mer med Linus med, vi har känt varandra så länge och han är verkligen en av de finaste människorna jag träffat och som finns kvar i mitt liv :) jag har många guldklimpar, min familj är underbar med! Och Emma..finns iofs tre emmor nu som jag tycker jätte mycket om. :) fint namn!
Nu ska jag nog, leta upp en bikini och borsta ur mitt hår. Ska försöka ta fler foton och liva till det här lite mer sen med... kan vara roligt för både mig och andra.
Puss pusssss :)

Att lägga på minnet

Det finns ingen som kan få dig att känna dig mindervärdig, att du inte duger om du själv inte tillåter det.
Det finns ingen som kan få dig att känna dig mindervärdig, att du inte duger om du själv inte tillåter det.

Breath on me


Panpot


I am done

I am done 
Smoking gun 
We've lost it all 
The love is gone 

She has won 
Now it's no fun 
We lost it all 
The love is gone 

And we had magic, And this is tragic 
You couldn't keep your hands to yourself 

I feel like our world's been infected 
And somehow you left me neglected 
We found our life's been changed 
Baby... You lost me 

Had me cry 
Oh, I really cried 
We lost ourselves 
The love has died 

And though we tried 
You can't deny 
We left as shells 
We lost the fight 

And we had magic, and this is tragic 
You couldn't keep your hands to yourself 

I feel like our world's been infected 
And somehow you left me neglected 
We found our life's been changed 
Baby... You lost me 

(Bridge) 
Now I know you're sorry 
Its bittersweet 
When you chose to stray 
You deceived me 
And you'll be ready 
But it's too late 
How could I ever trust you again? 

I feel like our world's been infected 
And somehow you left me neglected 
We found our life's been changed 
You lost me 

RSS 2.0