Neelix i mitt hjärta


and a girl like me never gonna settle for second best.

Till att börja med, vill jag bara säga att jag är så glad över att jag kommit så långt och glad över att jag är så trygg i mig själv till slut.

När man ramlar över andras texter här omkring, och vad andra gamla rostiga vänner har kommit i underfund med, och värdesätter nuförtiden gläds jag åt att jag har kommit ifrån dem och att vi är, så olika!
Jag har alltid känt att man ska ha principer, och hålla fast vid dem. Likadant med om något inte känns rätt så är det förmodligen inte rätt heller.
Så, jag har tagit farväl till dem som sugit energin ifrån mig, och som sårat och på något sätt bedragit mig och att jag fått underkasta mig, flera ggr om. Jag önskar många ggr att det hade varit annorlunda.

"En narcissistisk är sig själv nog , utgår alltid från vad han själv tänker och känner och tror att andra människor tänker och känner likadant. Det tar sig också i uttryck i att han inte inte ser andra människors särart och identitet. Motsatsen till narcissism är förmågan att se saker och ting som de är och kunna skilja denna mer objektiva bild från den som skapas av egna önskningar och behov.
Personer med ett självupptaget beteende anser att alla andra ska rätta sig efter dem. De tar inte hänsyn till andras intressen utan styrs helt av sina egna. Det är dock vanligt att en sådan person säger sig tycka om andra människor. Men de har bestämda uppfattningar och förutfattade meningar om dessa människor, vilket leder till ett trångsynt beteende.
Hos narcissistiska personer saknas också förmågan att se sin del i vad som händer och ta konsekvenserna av sina handlingar. De är inte i kontakt med sina äkta känslor, då kan de inte heller förstå vad som bara händer inom dem och vad som tillhör andra människor. De intresserar sig inte för sina medmänniskor, och följden blir att de är oförmögna till verkliga relationer och lever ett känslomässigt tomt liv. Även i större sällskap förblir de ensamma, eftersom de inte tar in vad andra säger. Men de spelar skickligt sin sociala roll och uppfattas som trevliga och socialt drivna. På insidan ekar dock ensamheten.
Ett annat tydligt drag är att narcissister aldrig ställer frågor för att ta reda på något om människor omkring sig. De vet ju redan, i den egna föreställningsvärlden, hur den andre är och har det. På så sätt får de andra att känna sig misslyckade - andras insatser räknas inte. Oförmågan att relatera till andra och vara innkännande gör att det inte finns någon anledning att fråga: Vad känner du, eller vad tycker du?
Då det handlar om narcissistiskt bemötande är det en sak man ska ha i åtanke, Det är själviskt, självupptagna människor och det kan aldrig bli frågan om ett givande och tagande som är berikat från båda parter.
Det är naivt att tro att man kan vara den man är, med en sådan människa utan att själv bli utplånad.
Fler än jag som har varit med en sådan människa? Och alltid fått känna dåligt samvete och ha 1000 frågor i sitt huvud om hur och varför men inte fått ngn empati tillbaka?
Kan vara en bra tankeställare hos många, tom. hos mig själv och många av mina tjejkompisar.

You know what the best thing is? I'm not hooked...I could stop at any time.



D


so...


There's a hole in the world like a great black pit, And it's filled with people who are filled with shit, And the vermin of the world inhabit it, And its morals aren't worth what a pig could spit, And it goes by the name of Helsingborg

Jag vaknade upp, med en dålig nattssömn. vilken morgon dessutom... snuvig, sovit alldeles på tok för lite.
Måste säga, att jag är så less på utelivet här, och på hur ens omgivning behandlar en och hur lite respekt man har för varandra och istället ligger fokus på hur mkt yta man lägger ner på sig själv.
Who am I living for?
Is this my limit?
Can I endure some more? 
Chances I'm given, question existing 
Who am i living for? 
Is this my limit? 
Can I endure some more? 
Chances I'm given, question existing 

Take off my clothes 
Show them that under here 
I'm just like you 
Do the mistakes I make 
Make me a fool 
Or a human with flaws 
Admit that I'm lost 
Around of applause 
Take the abuse 
Sometimes it feels like that they want me to lose 
It's entertainment is that an excuse? (noo) 
But the question that lingers whether win or lose 
Dear diary, 
This is Robyn, 
Entertaining is something I do for a living 
This is not who I am I like to think that 
I'm pretty normal: I laugh, I get mad, I hurt, I think guys suck sometimes 
But when you're in the spot light, everything seems good 
Sometimes I feel like I have it worst 'cause I always have to keep my guard up 
I don't know who to trust 
I don't know who wants to take me for who I am 
Or who wants to be my friend for who I really am 


bildregn


The past few days...

Min roliga kusin och jag :)
Det är sjukt så mkt jag har vart med om, alltid när jag tänker tillbaka är det så mycket jag vill hinna med att göra och tänka över.
Så jag har hälsat på min underbara gudson Wilmer, och varit på begravning i jönköping, dumpat ännu igen en kille och träffat flera underbara vänner , idag kom ju till och med min bästa vän hem från Vietnam! <3
Vet inte hur många år vi har hållt ihop, i vått och torrt... men hon är verkligen en del av mig, vi har alltid så roligt och kan verkligen leva ut tillsammans :)
Ett halsband jag fick av henne som hon har nästan likadant av :)
och sist, men ABSOLUT inte minst...
En vodoo-doll som ser ut som den onda dockan Chucky :) sååå grym! blev verkligen jätte glad, tusen tack vännen :)

stop...


RSS 2.0